Royal Creations

Een passie voor cocktails

Wat begon als een interesse in de kunst van het maken van de lekkerste cocktails, groeide uit tot een passie waarbij Salim samen met zijn team van bartenders op zoek is gegaan naar perfectie als het gaat om het bereiden van de beste cocktails in Eindhoven en omgeving.

Deze passie groeide uit tot wat nu Royal Creations is.

Salim en zijn Royal Creations team gaan helemaal op in de rijke smaken, dranken en de oneindige mogelijkheden die de wereld van cocktails te bieden heeft. Creativiteit, originaliteit en kwaliteit zijn begrippen die onlosmakelijk verbonden zijn aan Royal Creations.

Ervaar Royal Creations in Eindhoven

De Jazz Bar in Eindhoven is de thuisbasis van Royal Creations. Hier kunt u van de creaties genieten die Salim en zijn bartenders met grote zorg samenstellen, iedere keer weer verrassend, verfrissend en van de hoogste kwaliteit.

Ondertussen beschikt Royal Creations over uitgebreide kennis te danken aan de jarenlange ervaring in de kunst van cocktails shaken en samenstellen.
Royal Creations verzorgt een complete cocktailservice voor elk event: workshops voor bedrijven, personeelsfeestjes, festivals, home catering etc.

Royal Creations Cocktails op uw feestje?

Dat kan! En de mogelijkheden zijn eindeloos!

Meer weten?
Bezoek onze website, of neem contact op via Facebook, wij gaan graag met u in gesprek om bij te dragen aan een onvergetelijke ervaring!