Mogelijkheden

De Jazz Bar leent zich perfect voor alle soorten feestjes, vrijgezellenfeesten, verjaardagen, bedrijfsfeesten, etc. Geniet samen met uw gezelschap van de luxe sferen en de intieme ambiance van Jazz Bar Eindhoven.

Er is veel mogelijk, heeft u een leuk idee? Neem dan eens contact met ons op, dan bekijken we samen wat er mogelijk is.

Cocktail workshops Eindhoven

Een gezellige, leerzame en smakelijke aangelegenheid voor u en uw gezelschap. Onze professionele bartenders nemen u graag mee in de bereiding van de fijnste cocktails. Ontdek een wereld aan smaken, geuren en kleuren tijdens een cocktail workshop bij Jazz Bar Eindhoven.

Onze ervaring leert dat dit arrangement garant staat voor een dag / avond vol gezelligheid, nieuwe ervaringen en teambuilding. Ideaal voor een bedrijfsuitje, verjaardagsfeest of vrijgezellenfeest, een flinke dosis plezier gegarandeerd!

Het is ook mogelijk onze bartenders in te huren op locatie!

VrijMiBo Eindhoven

Op zoek naar een geschikte plek voor de vrijdagmiddag borrel? Of het nu met vrienden, familie of collega’s is. Jazz Bar Eindhoven zet haar deuren graag open voor de vrijdagmiddag borrel, waar beter samen te genieten dan in de prettige sferen en luxe van Jazz Bar Eindhoven?

Uiteraard zijn wij elke vrijdag vanaf 19:00 gewoon geopend voor iedereen die even onder het genot van een zalige cocktail, Fine Drink of gewoon lekker een koud biertje wil bijkomen van de afgelopen week. Wilt u met een grotere groep komen? Om een echte VrijMiBo te organiseren? Dat kan natuurlijk ook. Neem eens contact met ons op, en vertel ons uw wensen. Wij denken met u mee en bieden mogelijkheden die bij uw wensen passen.

Dus wanneer u op zoek bent naar een leuke groepsactiviteit in Eindhoven die garant staat voor gezelligheid, plezier en borrels. Neem dan eens contact met ons op, er is meer mogelijk dan u denkt. Hier boven hebben we twee voorbeelden beschreven, we staan echter altijd open voor leuke idee├źn!